زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

۲ شرط جدید عربستان برای ورود عمره گزاران

نائب رئیس اتحادیه کارگران مصر در خارج از کشور از شرایط جدید عربستان برای ورود عمره‌گزاران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 12
کد خبر: ۱۱۳۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر،«عادل حنفی» نائب رئیس اتحادیه کارگران مصر در خارج از کشور شرایط ورود عمره گزاران به عربستان سعودی برای انجام عمره را که توسط سازمان امور عمره وزارت حج و عمره این کشور صادر شده است،به شبکه روسیاالیوم اعلام کرد.

عادل حنفی در بیانیه‌ای به شبکه تلویزیونی روسیاالیوم اعلام کرد: شرط اخیر ورود به عربستان سعودی برای انجام مناسک عمره که از سوی سازمان امور عمره وزارت حج و عمره عربستان صادر شده ، دو مورد است، اولی اگر عمره‌گذار مستقیما از کشورهای مجاز وارد عربستان شود و دو دوز یکی از واکسن‌های فایزر، آسترازنکا، مدرنا و جانسون اند جانسون را دریافت کرده باشد، می‌تواند بدون نیاز به قرنطینه وارد عربستان سعودی شود.


وی در ادامه افزود: اما اگر کسانی که از کشورهای مجاز می‌آیند اگر دو دوز یکی از واکسن‌های زیر (سینوفارم - سینواک - کواکسین) را دریافت کرده باشند، به مدت 3 روز قرنطینه سازمانی می شوند، سپس آزمایش آزمایشگاهی « پی سی آر» از آن‌ها گرفته می‌شود و در صورت منفی بودن بلافاصله بعد از سه روز وارد مکه مکرمه می‌شوند.

نائب رئیس اتحادیه کارگران مصر در خارج از کشور تاکید کرد که کسانی که از مصر، اندونزی، هند، پاکستان، ویتنام و برزیل عازم عربستان می شوند، سه مورد برای آن‌ها مطرح است که اولین مورد این است که اگر آنها گواهی تزریق کامل دوزهای یکی از واکسن‌های فایزر، آسترانزکا، مدرنا و جانسون و اند جانسون را داشته باشند به آنها اجازه داده می‌شود بدون قرنطینه وارد عربستان سعودی شوند.

وی افزود که در مورد دوم افرادی که از کشورهای مذکور به عربستان سفر می‌کنند، در صورتی که دو دوز یکی از واکسن‌های سینوفارم سینواک و کواکسین را دریافت کرده و دارای گواهی مربوط به آن باشند، سه روز قرنطینه می‌شوند و سپس آزمایش «پی سی آر» از آنها گرفته می‌شود و در صورتی که جواب این آزمایش منفی باشد می‌توانند وارد مکه مکرمه شوند.

بر اساس گزارش عادل حنفی مورد سوم،در حالت سوم کسانی که از این کشورها می‌آیند، دوزهای یکی از واکسن‌های فایزر، مدرنا، سینوفارم، آسترازنکا، جانسون اند جانسون و سینواک را دریافت کرده باشند، اما دارای گواهی غیرمعتبر باشند، به مدت پنج روز قرنطینه می‌شوند، مشروط بر اینکه دو بار آزمایش پی سی آر در روزهای اول و پنجم بدهند و و در صورت اعلام نتیجه منفی می‌توانند وارد مکه مکرمه شوند.

وی تاکید کرد: کلیه کسانی که برای انجام مناسک عمره به عربستان سفر می‌کنند، باید به مدت حداکثر 72 ساعت قبل از ورود به این کشور آزمایش« پی سی آر »انجام بدهند و نتیجه آن منفی و شامل کد «کیو آر» باشند و این به معنای گواهی معتبر برای مسافران از کشورهای مذکور می‌باشد.این گواهی توسط وزارت بهداشت عربستان تایید شده و به صورت الکترونیکی و با رعایت تمام اقدامات پیشگیرانه صادر می شوند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر